Sådan bliver du certificeret

Start din træning

Adgangen til KAATSU-Certificering og Træningsprogram er begrænset til dem, der har købt en KAATSU produktpakke, som omfatter certificering og træning. Klar til at købe en KAATSU-produktpakke? Klik her for at komme til produktsiden. 

Tag eksamen

Hvis du har købt en KAATSU-produktpakke, som omfatter certificering og træning, kan du tage eksamen. Det er en online eksamen, som udføres lige her på denne hjemmeside. Når du er færdig med eksamen, vil du se dine resultater med det samme, så du straks ved, om du er bestået. 

Klar til at tage eksamen? Klik her.

Bestå eksamen

Du skal have en score på 90% for at kunne bestå. Hvis du i første omgang ikke består testen, vises de korrekte svar på dine ubesvarede spørgsmål. Tag dig tid til at lære de rigtige svar. Du kan gentage testen, men nogle af spørgsmålene (og rækkefølgen af spørgsmålene) vil ændre sig. Målet med testen er at bekræfte, at du har en forståelse af kursusmaterialet.

Instruktøraftale

Udover at bestå eksamen med en score på 90% (eller bedre) skal alle kandidater acceptere en certificeret KAATSU-instruktør aftale forud for officielt at blive en certificeret KAATSU-specialist.

Kursusoversigt

KAATSU-certificeringsprogrammet dækker meget materiale. For nemheds skyld opgiver vi en kursusoversigt for at hjælpe dig med at navigere gennem kurset.

Hvis du ikke består KAATSU Certification-eksamen på det første forsøg, vil kursusoversigten være meget nyttig med hensyn til at styrke de svage områder i din forståelse af KAATSU-træning.

Både du og dine kunder vil være sikre på, at din viden om KAATSU-træning og korrekt brug af KAATSU-udstyr er solid.

Dine eksamensresultater

Du vil få dine eksamensresultater at vide straks efter eksamen. Hvis du har opnået en score på 90% eller bedre, vil du straks modtage en lykønskningsmeddelelse. Hvis du har scoret mindre end 90%, vil du se, hvilke spørgsmål du fik korrekt, og hvilke du missede. Du skal bare læse op på indholdet for de spørgsmål, du ikke kunne svare på og tage eksamen igen. (Se kursusoversigt for den specifikke uddannelse, du har brug for.)

Dit KAATSU-certifikat

Kort efter at du bestået eksamen, vil du modtage et certifikat af høj kvalitet i PDF-format. Dit personlige KAATSU-certificeringsbevis modtages via e-mail. Du skal blot downloade dit certifikat, udskrive det og derefter udstille det over alt, hvor du leverer KAATSU-træning services til dine KAATSU-klienter.

Korrekt KAATSU vs. forkert KAATSU

En af grundene til, at det er vigtigt for certificerede KAATSU-specialister at indtaste deres KAATSU-klienters trænings statistikker, er, at det vil gøre det muligt for KAATSU Global Inc. at overvåge, om de laver KAATSU korrekt eller forkert. Ved at indtaste dine KAATSU-klienters træningsstatistikker giver du den nødvendige information for at sikre, at du bruger KAATSU korrekt. På det 10. jubilæum for KAATSU International Symposium behandlede Dr. Jim Stray-Gundersen, M.D. en række emner vedrørende KAATSU-træning, herunder forskellen på korrekt KAATSU og forkert KAATSU.

KAATSU-klienters træningsstatistikker

Certificerede KAATSU-specialister og -instruktører er ansvarlige for at indtaste deres kunders statistik med hensyn til deres fremskridt. Hvis du er en certificeret KAATSU-specialist, og du er logget ind på hjemmesiden, kan du klikke her for at få adgang til KAATSU Training Participants Formular for at indtaste dine KAATSU-klienters træningsstatistikker. Uautoriserede brugere omdirigeres tilbage til denne side (dvs. "Sådan bliver du certificeret").

Har jeg brug for KAATSU-certificering?

Et vigtigt spørgsmål er, hvorvidt du skal bruge en KAATSU-certificering. Følgende punkter giver en grundlæggende forståelse:

 • Kun certificerede KAATSU-specialister er autoriserede til at betjene KAATSU-udstyr.
 • Kun certificerede KAATSU-specialister kan registrere KAATSU-klienter og udbyde KAATSU-træningsservice til dem.
 • Kun certificerede KAATSU-specialister er autoriserede til at styre KAATSU-grupper eller KAATSU-saloner.
 • KAATSU-klienter behøver ikke være certificerede KAATSU-specialister for at modtage KAATSU-træningsservice, men KAATSU-klienter må kun modtage KAATSU-træningsservice fra en certificeret KAATSU-specialist.

Krav og fordele

Krav og fordele ved at blive en certificeret KAATSU-specialist:

 • Du skal udføre to vigtige trin for at blive en certificeret KAATSU-specialist: (1) studere og lære KAATSU gennem KAATSU-certificeringsprogram, og (2) bestå den online KAATSU Certification-eksamen. Alt, hvad du behøver for at opnå dette, er placeret inde i medlemmets område på hjemmesiden, og du får øjeblikkelig adgang, når du køber en KAATSU-produktpakke, som inkluderer adgang til KAATSU-Certificering og Træningsprogram.
 • KAATSU-specialister kan deltage i det årlige KAATSU International Symposium og andre KAATSU-specialistseminarer.
 • KAATSU-specialister lærer sikkert, effektivt og korrekt at udføre KAATSU lejre (camps), klinikker, gruppelektioner og træning for personer i alle aldre og med alle evner.
 • KAATSU-specialister lærer at forklare metodologien (metoden) og protokollerne for sikker og effektiv KAATSU-træning, den oprindelige form for manipulation af blodgennemstrømning.
 • KAATSU-specialister kan dele information med andre KAATSU-specialister rundt om i verden fra Japan, Kina, Korea, USA, Storbritannien, Schweiz og mange andre lande.
 • KAATSU-specialister kan købe specialiseret KAATSU-udstyr, såsom KAATSU Master, KAATSU Nano, KAATSU Air Bands og KAATSU Aqua Bands.
 • KAATSU-specialister kan modtage ugentlige opdateringer fra KAATSU Global om den seneste information, data og trends inden for KAATSU og det begrænsede blodstrømningstræningsfælleskab.