OM FYSIODEMA

OM FYSIODEMA

Fysiodema distribuerer fem banebrydende hjælpemidler til genoptræning og rehabilitering.

AlterG® løbebånd er en vægt-aflastende G-træner - en simpel, sikker og smertefri mulighed for at genvinde og træne balancen og forbedre gangen i forbindelse med både skadesforløb, neurologiske tilstande og overvægt.

Bionic® Leg er en unik computerstyret enhed, der sættes på benet og reagerer på patientens forsøg på bevægelse. Bionic® Leg er specieldesignet til at støtte holdningen og forbedre gangen samtidig med, at den forhindrer patienten i at falde.

Kaatsu® træning er en type styrketræning, der på kort tid giver signifikant effekt af træningen selv ved lav eller ingen belastning. Kaatsu bånd anvendes sikkert og effektivt af atleter og ikke-atleter på tværs af aldre, sportsgrene og færdigheder for at få muskelstyrke, øget bevægelighed og forbedrede resultater.

TensioMyoGraphy er en ny, nøjagtig og effektiv målemetode, der måler musklers kontraktionsevne via en sensor uden på kroppen. Med TensioMyoGraphy får du indsigt i, hvad der sker i musklen under selve muskelsammentrækningen – uden at være invasiv.

LymphaTouch® er et nyt fysioterapeutisk hjælpemiddel til behandlinger af sportsskader, træthedsbrud og akillessenebetændelse. Effektiviteten af lymfesystemet øges ved hjælp af et negativt tryk, der løfter vævet og dermed stimulerer lymfestrømmen og helingsprocessen.