ATLETERNES HISTORIER

Atleternes Historier

Udtalelser om KAATSU

 

Tood Lodwick

Det mest karakteristiske træk ved KAATSU-træning er, at det giver en betydelig effekt ... på kort tid ... ved hjælp af ekstremt lette belastninger.

- Tood Lodwick

 

Chris Morgan

Olympic Coach

 

Grunden til, at de atleter, jeg arbejder med kan lide at træne med KAATSU Bands, er, at de føler, at de arbejder hårdt, når de gør det. Når de tager dem af, kommer de sig meget hurtigtere.

- Chris Morgan

Harvard Medical School Professor

Peter Lansbury, Professor i neurologi, Harvard University

 

Min livskvalitet er markant forbedret, mens jeg har brugt KAATSU. Jeg har forbedret bevægeligheden i min højre albue og forbedret brugen af min højre arm. Jeg har set en signifikant stigning i muskelmasse og styrke i min højre bicep og triceps. Jeg har større fleksibilitet i begge skuldre, og mit blodtryk var lavere, når jeg brugte KAATSU (108/75), end før jeg brugte KAATSU (120/80). Underligt nok fandt jeg også ud af, at mine negle vokser meget hurtigt, når jeg bruger KAATSU.

- Peter Lansbury

 

Edwin Wise

 

Gennem KAATSU er min krop blevet stærkere og kommer sig hurtigere end jeg overhovedet turde håbe på.

- Edwin Wise

Noriaki Kasai

Olympisk medaljevinder
 

Flere japanske olympiske medaljevindere har brugt KAATSU-træning i deres forberedelse til OL. Noriaki Kasai er den seneste.

Til vinter-OL i 2014 var Kasai dobbeltmedaljetager i Sochi (sølv og bronze) som den ældste medaljetager i Sochi nogensinde, i en alder af 41 år. Han bruger jævnligt KAATSU og glæder sig til at vinde guld som 45-årig til vinter OL i 2018 i Korea.

- Noriaki Kasai