Du kan afspille KAATSU-træningsvideoer… Direkte i din KAATSU NANO og KAATSU MASTER

KAATSU NANO- og KAATSU MASTER-enhederne har begge en indbygget medieafspiller

KAATSU Training-videofilerne er i MP4-format, som er standard til afspilning på stationære computere, bærbare computere og mobile enheder. Du kan også afspille dem på dine KAATSU NANO- eller KAATSU MASTER-enhed.

VISNINGS-TIP: 

Mens du ser en bestemt video, skal du blot trykke på touchskærmen, og videoen vil blive afspillet i FULL SCREEN-tilstand. Tryk på den igen, og den vil skifte visningsdimensionerne igen.

Micro SD-kortet

For at kunne afspille KAATSU-videoer på KAATSU NANO- og KAATSU MASTER-enhederne skal du først lægge dem ind på dit Micro SD-kort.

For at kunne lægge dem ind på Micro SD-kortet skal du downloade dem til din computer fra KAATSU Global hjemmeside (dvs. www.KAATSU-GLOBAL.com).

Når du har downloadet de ønskede videoer til din computer, skal du blot overføre dem til dit Micro SD-kort og derefter sætte dit Micro SD-kort direkte i Micro SD-porten, som er indbygget i siden af KAATSU NANO- og KAATSU MASTER-enheder.

Micro SD-porten

Micro SD-porten, der er indbygget i KAATSU NANO- og KAATSU MASTER-enhederne, og kræver ingen specielle adaptere. Det vil sige, du kan sætte dit Micro SD-kort direkte i KAATSU-enheden.

Adaptere og stik

Afhængigt af mærke og model på din bærbare computer, stationære computer eller din mobile enhed, som du vil downloade KAATSU-videofilerne på, kan du muligvis bruge en adapter til at tilslutte dit Micro SD-kort til dem. 

Har du brug for mere lagerplads?

Et SD-kort med standard størrelse er inkluderet i hvert KAATSU køb, men Master KAATSU-specialister kan ønske ekstra lagerplads for at gemme et ubegrænset antal videoer.

KAATSU Global, Inc. komprimerer hver af de videoer, som vi stiller til rådighed i KAATSU MEDIA LIBRARY, så du kan gemme et stort antal HD KAATSU-videoer på dit Micro SD-kort. 4 GB til 64 GB lagerkapacitet plads er nok til de fleste brugere.